Veilig binnen iLetsel

[wpseo_breadcrumb]

Veel gebeurt al veilig “online”.


Vandaag de dag neemt het Internet een niet weg te denken plaats in ons leven in. We zijn er schermafbeelding-2015-11-06-om-13-41-48
aan gewend dat we bijvoorbeeld een vliegticket of een treinticket online bestellen. We kopen steeds meer via de web-shops en via Facebook blijven we dagelijks op de hoogte van wat onze vrienden ons willen zeggen.

Zelf bankzaken gaan via het Internet, reuze gemakkelijk via de telefoon betalingen doen of even je saldo bekijken.

Vreemd genoeg is het in de wereld van de juridische dienstverlening, daar valt letselschade onder, nog gebruikelijk om te werken met papieren documenten, verzending per post en daardoor een wat trage aanpak. Eigenlijk zoals het in de vorige eeuw gebeurde.

Er wordt al wel met email gewerkt maar van een totale aanpak is nog geen sprake.

In 2007 is de ontwikkeling van iLetsel als oplossing voor de verwerking van letselschadedossiers gestart en sindsdien is het verder ontwikkeld en uitgegroeid tot de meest gebruikte oplossing!


Van de honderd letselschades in Nederland worden er al ruim twintig  bij één van de deelnemers aan het Letselteam in behandeling gegeven en via iLetsel afgerond.

Ter geruststelling zeggen we er bij dat het niet zo is dat iLetsel uw letselschade vaststelt of regelt of wat dan ook.

Hoe mooi iLetsel ook is, letselschade blijft mensenwerk en u heeft natuurlijk gewoon recht op een persoonlijke benadering.

Dat alles blijft bij iLetsel behouden, alleen in een modern jasje.

Zo heeft u persoonlijk contact met uw belangenbehartiger en heeft u een eigen schadestaat die in overleg met u wordt ingevuld en berekend.

Natuurlijk bestaan er richtlijnen voor bepaalde schadeposten en als dat voor u passend is hanteren wij die ook, maar iLetsel zal niet bepalen hoe groot uw schade is of wat er betaald moet worden.
Dit in tegenstelling tot sommige hulpmiddelen die verzekeringsmaatschappijen hanteren waarbij er met gemiddelden een schade wordt uitgerekend en “Dat is het dan”.

iLetsel is uiteindelijk ook niet meer dan een hulpmiddel, maar wel een verdraaid goeie en voor een goede regeling van uw letselschade onmisbaar.