Letsel Impact

[wpseo_breadcrumb]

Letselschadeschermafbeelding-2015-12-01-om-13-49-30-300x155
Het verhalen van een letselschade is specialistisch werk. U moet er toch niet aan denken dat u naast de impact van uw letsel ook nog een juridische en medische discussie aan moet gaan met de verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij? Wij nemen dat graag voor u uit handen. U kunt zich dan volledig richten op uw herstel.

Onze benadering
Letsel Impact staat voor een persoonlijke en betrokken benadering. Wij zijn laagdrempelig en houden de schaderegeling zo simpel en doeltreffend mogelijk. De impact van een ongeval is al groot genoeg. Ons motto is: achter ieder dossier schuilt een mens, samen halen wij uw recht

Regio
Onze letselschade jurist bezoekt u graag in de regio Bergen op Zoom, Zeeland, Noord-Brabant of Zuid Holland. Uiteraard bent u ook welkom op ons kantoor in Halsteren.

Uw letselschade jurist
Uw belangenbehartiger is mr. Franck de Graaf, letselschade jurist en NIVRE register expert. Vanaf 1996 ben ik werkzaam in de letselschade branche. Eerst bij een verzekeringsmaatschappij als letselschade behandelaar en schaderegelaar. Per 2010 als eigenaar van Letsel Impact, enkel en alleen optredend voor slachtoffers van een ongeval.
U kunt erop vertrouwen dat ik er alles aan doe om te voorkomen dat u door een slechte afstemming en langdurige behandeling van uw letselschade nogmaals slachtoffer wordt. Door mijn jarenlange ervaring bij een verzekeraar, weet ik bovendien hoe het intern reilt en zeilt bij een verzekeringsmaatschappij. Dat is een groot voordeel.

Keurmerk Letselschade
Als slachtoffer van een ongeval heeft u behoefte aan een deskundige en betrouwbare letselschade jurist. Er is redelijk veel keuze aan belangenbehartigers. Hoe weet u nu of u bij iemand aan het juiste adres bent? Hiervoor is de Stichting Keurmerk Letselschade opgericht. Met het Keurmerk Letselschade wordt de keuze voor u een stuk makkelijker.
Om toegelaten te worden tot het Keurmerk Letselschade, moet worden voldaan aan strenge eisen en waarborgen. Letsel Impact is een terechte en trotse bezitter van het Keurmerk Letselschade. U heeft daarmee de garantie dat u bij ons in goede handen bent.
Verder zijn we aangesloten bij het NIS (Nederlands Instituut Schaderegelaars) en De Letselschade Raad.

Gratis belangenbehartiging!
Volgens het Burgerlijk Wetboek moeten de redelijke kosten van rechtsbijstand betaald worden door de aansprakelijke partij. In de praktijk gaat de nota rechtstreeks naar de aansprakelijke verzekeraar. U krijgt bij ons zwart op wit de garantie dat wij geen kosten in rekening brengen. Dat is een heel gerustellende gedachte.

Contact
Neem contact met ons op via telefoon of mail. Ik maak graag een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek. Dat kan bij u thuis of bij mij op kantoor. We nemen dan alle aspecten door en ik leg u duidelijk het vervolgtraject uit.

Letsel Impact belangenbehartiging, omdat een ongeval al genoeg impact op uw leven heeft. 

Grondmolen 7, 4661 TT Halsteren, Nederland

Bezoekadres
Grondmolen 7
4661 TT Halsteren
telefoon 0164 26 06 19
mobiel     06 53 90 56 56
e-mail       info@letselimpact.nl
grondmolen-720