Pol Letselschade

 
[wpseo_breadcrumb]

Wat kan Pol Letselschade voor u doen?

Uw schade verhalen wanneer u letsel heeft opgelopen bij een voorval waar iemand anders aansprakelijk voor is. 

Waar staat Pol Letselschade voor?

Voor een persoonlijke en deskundige aanpak. 

Hoe ziet het traject eruit?

 

1. Contact

In ons eerste telefonische contact schat ik gratis en vrijblijvend de juridische mogelijkheden voor u in.

2. Aansprakelijk stellen

Wanneer we een haalbare zaak lijken te hebben, stel ik de wederpartij en/of diens verzekeraar voor u aansprakelijk. Ik doe dat geheel kosteloos wanneer ik denk dat er een redelijke kans op succes is.

3. Bezoek

Veelal zal ik u thuis bezoeken om kennis te maken, de schade verder te bespreken en een plan van aanpak te maken. Ik werk vanuit Abcoude, maar ik bezoek mijn cliënten in het hele land.

4. Medisch dossier

Als de aansprakelijkheid is erkend, zorgen we voor een medisch dossier waarmee wij uw letsel aantonen en in bewijsbaar verband brengen met het ongeval. 

5. Schade verhalen

Het doel van het letselschadedossier is uw schade te verhalen op de aansprakelijke partij, maar ik zal ook veel oog hebben voor het inschakelen van begeleiding, zoals bijvoorbeeld hulp op huishoudelijk en/of arbeidsdeskundig vlak. Dit alles uiteraard op kosten van de aansprakelijke partij.

6. Afwikkelen dossier

De duur van de zaak is afhankelijk van de duur van uw herstel. Gedurende de looptijd van het dossier verhalen we de tot dan toe geleden schade. Het afwachten van een medische eindsituatie heeft de voorkeur, omdat er pas dan een inschatting gemaakt kan worden van eventuele blijvende klachten en toekomstschade. Mijn doel is de zaak zorgvuldig, maar zo snel mogelijk af te wikkelen.

Belt u mij gerust voor een gratis en vrijblijvend letselschade-advies op 085-0470155 of stuurt u een e-mail naar judith@letsel.net

Koningsvaren 30, 1391 AK Abcoude,

 
 

 

Mw. mr. Judith Pol

 

E: info@letsel.net

T: 085-0470155