Professionals

logoiletselDe tijden veranderen snel. Ook de verwachtingen van uw cliënten zijn heel anders dan pakweg 10 jaar geleden. Om in de toekomst (eigenlijk nu al) een goede plaats op de markt te hebben en veilig te stellen is een moderne kantoorvoering noodzakelijk.

iLetsel is van deze tijd en speelt in op de veranderende situatie waarin digitalisering en communicatie doorslaggevend zijn.
Aansluiting bij iLetsel maakt uw bedrijf klaar voor de toekomst.

Voor vermelding van uw kantoor, wanneer u werkt met iLetsel, vind u hier informatie.

 

[wpseo_breadcrumb]


 

Elke organisatie waar gebruik wordt gemaakt van administratieve systemen komt om de paar jaar voor de keuze te staan of men met de huidige systemen verder wil gaan of dat men overstapt op een nieuw systeem. Een jaar of twintig geleden speelde dat nauwelijks omdat er weinig ontwikkelingen waren.

Tegenwoordig ontwikkelt de techniek zich zo snel dat een systeem al snel achterhaald is. Een keuze van vijf jaar geleden wordt nu al vaak herzien omdat de meeste systemen statisch zijn en sporadisch aangepast worden.
Je bent daarom het beste uit met een systeem dat geen investeringen vraagt in hardware (want die heeft onderhoud nodig en raakt ook weer snel “outdated”) en dat zichzelf doorlopend aanpast (althans, daar zorgen de ontwikkelaars voor) aan de veranderde verlangens.

Op de achtergrond, geen updates installeren, het is er gewoon! Dat is één van de succesfactoren van iLetsel.

Neem de voorsprong en stap met uw kantoor de toekomst in

Een groeiend aantal bedrijven, zoals belangenbehartigers, maar ook medisch adviesbureaus, arbeidsdeskundige bureaus, maakt inmiddels gebruik van iLetsel. Zowel voor ZZP’ers (éénpitters), met de unieke mogelijkheid van waarneming tijdens vakantie of ziekte, als voor grotere organisaties is iLetsel de passende oplossing. Met iLetsel beheren zij het volledige proces van de letselschaderegeling, zeg maar vanaf de intake tot en met de archivering.

Samen zorgen zij er voor dat bijna 20% van alle letselschades in Nederland een iLetsel-dossier wordt. Het succes van iLetsel ligt in het gebruiksgemak en de uitzonderlijke service aan de cliënten. Binnen de letselschadewereld is iLetsel toonaangevend en inmiddels een belangrijk kwaliteitskenmerk van een eigentijdse belangenbehartiger.

Slachtoffers zijn ontegenzeggelijk beter uit wanneer zij een belangenbehartiger inschakelen die hen een eigen iLetsel dossier aanbiedt waarmee zij op elk moment op de hoogte zijn van de stand van zaken in hun dossier en waaraan zij ook actief kunnen deelnemen. Natuurlijk is dit iets waar de belangenbehartiger in eerste instantie voor kan kiezen en de cliënt kan zelf bepalen of hij toegang tot zijn dossier wil.

Wat de technische opzet betreft en de functionaliteiten, prestaties en veiligheid betreft staat iLetsel op ongekende hoogte. Dat komt mede door de intensieve contacten tussen gebruikers en ontwikkelaars. Zo is in zeven jaar iLetsel uitgegroeid tot een unieke service. Door de bundeling van de iLetsel-kantoren in het Letselteam worden deze voordelen dichter bij het slachtoffer gebracht.

Treedt met uw kantoor toe tot het Letselteam en maak deel uit van deze unieke ontwikkeling! Investeren in iLetsel betekent desinvesteren voor uw bedrijf!

We hebben op onze kaart nog wat blinde vlekken. Vult u die op?

UPDATE: Door deelname aan iLetsel voldoet u gelijk aan de eisen die (straks) op basis van de AVG gesteld worden!


24/7 beschikbaarheid

Uiteraard is iLetsel 24/7 beschikbaar voor de gebruikers die met alleen een Internetaansluiting en een actuele browser op een veilige manier bij iLetsel kunnen inchecken, waar ter wereld zij op dat moment ook zijn.
Doordat alle benodigde informatie binnen letsel zelf wordt bewaard en verwerkt heeft men als het ware op elk moment het volledige kantoor bij zich.

Veilig in de cloud

Alle informatie wordt bewaard binnen een erkend datacentrum op eigen hardware. Daarnaast worden er uiteraard doorlopend backups gemaakt.Voor de toegang wordt gebruik gemaakt van two-factor authentication (Yubikey). Doordat alle informatie extern is opgeslagen heeft brand of inbraak geen gevolgen voor de continuïteit. De beste bedrijfspreventie!

Gebruiksvriendelijke opzet

iLetsel is volledig ontwikkeld vanaf de werkplek van de letselschadebehandelaar. Door vanaf “scratch” te kunnen beginnen was het mogelijk om geen concessies te doen aan het gebruikersgemak en zo zijn inmiddels nagenoeg alle denkbare handelingen binnen het schaderegelingsproces binnen iLetsel gefaciliteerd.

Totaaloplossing

Met letsel heeft u niet een programma dat u slechts helpt bij het verwerken van uw letselschadedossiers.
U krijgt een geheel nieuwe werkplek in uw eigen kantoor dat samen met u op het iLetsel-platform wordt nagebouwd.

Betaalbaar concept

Voor het gebruik van iLetsel hoeft u geen grote investeringen te doen. U hoeft zelf geen servers te (laten) installeren en onderhouden. U kunt volstaan met een standaard Internetaansluiting en een pc of laptop en een eenvoudige laserprinter en een scanner.

Community driven

Door te gaan werken op het iLetsel platform heeft men niet alleen de voordelen van het eigen veilige online kantoor, maar je maakt ook deel uit van de community van iLetsel gebruikers

Z

Continu overzicht

Z

Servicegericht

Z

Goede communicatie

1. INSCHAKELING LETSELTEAM

Via de website van het Letselteam komt een letselschade-slachtoffer in contact met één van de deelnemende belangenbehartigers van het Letselteam.

2. INTAKE- GESPREK

Tijdens het intake-gesprek wordt de nodige uitleg gegeven.
In het gesprek komen ook de mogelijkheden van iLetsel voor de cliënt ter sprake.

3. MEDISCHE INFORMATIE

Aan de hand van de verstrekte informatie en met de machtiging wordt informatie opgevraagd en een medisch adviesbureau ingeschakeld.

4. DE SCHADEREGELING

Binnen het dossier worden alle stukken, zoals brieven, telefoonnotities, emails, gescande stukken etc. gerangschikt en bewaard.

5. AFRONDING & NAZORG

Na afronding van het dossier wordt een aflegdatum toegevoegd waarmee het dossier naar het archief verhuist.
Ook dan is het dossier op elk moment nog in te zien.

Dat allemaal in één oplossing & veilig in de cloud

iLetsel helpt u en uw cliënten verder

Sinds wij iLetsel gebruiken is onze workflow een stuk effectiever geworden. iLetsel is voor ons de totaaloplossing voor het afhandelen van letselschade. Tevens zijn onze medewerkers een stuk flexibeler geworden, omdat ze overal ter wereld kunnen inloggen en dossiers kunnen inzien.

Fred Zwarts, Boomkamp en Zwarts

Makkelijk, snel en eenvoudig. Dit zijn de drie woorden die mij het eerste te binnen schieten als ik aan iLetsel denk. iLetsel is ons kantoor in de cloud waarin we bijna al ons werk verrichten. Op kantoor, in de trein of bij cliënten thuis, overal kan ik inloggen en aan dossiers werken!

Hans Noordsij, Letselbureau

In het verleden heb ik met verschillende systemen gewerkt bij het regelen van letselschades. Er is echter geen systeem zo transparant, eenvoudig en handig als iLetsel. Voor mij als gebruiker blinkt iLetsel uit in gebruikersgemak.

Jorg van den Enden, Legitimus

Door de software van iLetsel te gebruiken kunnen wij onze cliënten nóg beter van dienst zijn. En, voor wie dat handig vindt, het slachtoffer kan zelf ook gebruik maken van dit programma en daardoor altijd de hele inhoud van zijn of haar dossier bekijken. Erg handig!

Ramon Schuijers, Care Letselschade

iLetsel is een uniek communicatieplatform tussen de verschillende partijen. Klantvriendelijk, professioneel, betrouwbaar en veilig. Het stelt ons in staat om met onze klant een topprestatie neer te zetten.

Ard Korevaar, Ard Korevaar Personenschade

Prima prima prima

Rob Dits, Dits Letselschade

iLetsel stelt de mens centraal en minimaliseert lasten
in tijd (snelheid), geld (herstel) en beleving (tevredenheid)

Gerrit Hulsbergen, Pi-Advice

Ik werk al 6 jaar met iLetsel en ben er uiterst tevreden over. Het is een zeer gebruikersvriendelijk en snel systeem. Als er aanpassingen nodig zijn, dan worden deze altijd netjes uitgevoerd (maatwerk).

Roald Kist, Regres Verzekerd

Sinds wij Iletsel zijn gaan gebruiken, kunnen wij met een paar klikken een totaaloverzicht krijgen van ons dossier. En, wat helemaal mooi is, dat dossier heb je altijd bij de hand, waar je ook bent!

Tjip Ridder, Ridder Letselschade

Mist u iets? Neem gerust contact met ons op!

  • Velden met een * zijn verplicht