Drive Letselschade

[wpseo_breadcrumb]

Toegewijde letselschade specialisten.

Drive Letselschade is gespecialiseerd in het verhalen van letselschade voor slachtoffers die letsel hebben opgelopen na een ongeval. Wij staan u kosteloos bij om uw schade te verhalen. Ons uitgangspunt is dat wij u zoveel mogelijk in de positie brengen als voor het ongeval. 

Dit doen wij zo goed en vlot mogelijk voor u, zonder onnodige vertraging. Wij staan enkel slachtoffers bij in onze praktijk en voorzien u graag van een persoonlijk en professioneel advies.

Voorop staat dat u zich zo goed mogelijk moet kunnen richten op uw herstel. Om dat te realiseren heeft u een belangenbehartiger nodig die zich hard maakt voor uw zaak en daadkrachtig te werk gaat. Daarbij is niet alleen de snelheid van belang, maar ook duidelijkheid en openheid in de communicatie. 

Allereerst moet gekeken worden naar wat u nodig heeft om zo goed mogelijk te herstellen. Samen met u brengen wij uw behoeften en wensen in kaart. Ook zullen wij de schade die u lijdt voor u in kaart brengen en verhalen.

Een goede letselschadespecialist doet meer dan alleen uw schade verhalen. Het vergt maatwerk om het slachtoffer weer zoveel mogelijk in die positie te brengen als voor het ongeval. Drive Letselschade heeft de kennis, de ervaring en de drive om dit voor u te doen.

Drive Letselschade

Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
Drive Letselschade
t: 06 838 61 007
a: Arnhemseweg 6
3817 CH Amersfoort
w: www.driveletselschade.nl
e: nwilms@driveletselschade.nl