Dammers en Verlaan Letselschade

 

[wpseo_breadcrumb]

Ik ben Andrea Verlaan. Na mijn rechtenstudie heb ik mij verder ontwikkeld op het gebied van letselschade. Met meer dan 15 jaar ervaring weet ik waar je als slachtoffer allemaal mee te maken kunt krijgen.  Die ervaring wil ik graag gebruiken om jou te helpen. Voor mij betekent samen het verschil maken:

  • Goed naar jou luisteren
  • Doorvragen om je nog beter te kunnen adviseren
  • Dat ik het belang van jouw omgeving niet uit het oog verlies
  • En… afspraak is afspraak bij mij. Het is heel belangrijk dat je weet waar je aan toe bent en ook weet wat je kunt verwachten en op welk moment.

Ik denk op allerlei gebieden met je mee zodat jij mogelijkheid krijgt om zo goed en zo snel mogelijk weer je leven te kunnen oppakken. En als blijkt dat dit door de ernst van je letsel niet of gedeeltelijk haalbaar is, zorg ik ervoor dat jij de ondersteuning krijgt zodat jij op een goede manier verder kunt. Ik kijk ernaar uit om jou te ontmoeten en je te mogen helpen!

Mijn naam is Mariska Dammers.

Na het afronden van mijn studie (communicatie, cultuur & media) aan de Universiteit van Tilburg ben ik in 2002 gaan werken bij een grote rechtsbijstandsverzekeraar. Daarnaast volgde ik in de avonduren een rechtenstudie aan de Universiteit van Tilburg; een uitstekende combinatie van theorie en praktijk. Vanaf 2007 heb ik mij gespecialiseerd in de behandeling van letselschadezaken. Inmiddels heb ik een ruime ervaring met alle soorten letselschades.

Ik sta je graag bij op dit ingrijpende moment in je leven. Voor mij betekent samen het verschil maken:

  • Dat ik het belangrijk vind dat je gehoord en begrepen wordt, ook door de andere partij.
  • Dat ik mijn enthousiasme en gedrevenheid inzet om samen met jou tot het beste resultaat te komen
  • Dat jouw belang altijd voorop staat en mijn belangrijkste vraag daarbij is, wat wil jij?

Dammers en Verlaan letselschade

Heb je een vraag? Bel of mail ons. Wij helpen je graag.
Dammers en Verlaan Letselschade
Tivolistraat 50
5017 HR Tilburg