Ard Korevaar Personenschade

[wpseo_breadcrumb]
We kunnen ons voorstellen dat u door de bomen van belangenbehartigers het bos niet meer ziet. Het belangrijkste is dat het klikt tussen u en uw belangenbehartiger en dat u vertrouwen heeft in de aanpak. Het overgrote deel van onze cliënten komt bij ons door mond-tot-mondreclame. Meer dan tevreden cliënten, daar gaat het ons om.

We behartigen kosteloos uw belangen 

Als betrokkene bij een ongeval heeft u wettelijk recht op een belangenbehartiger. De kosten komen voor rekening van de veroorzaker van het ongeval. Voorwaarde is dat de veroorzaker aansprakelijkheid erkent. Een eventuele discussie hierover voeren wij voor u. In tegenstelling tot veel andere belangenbehartigers brengen wij ook geen kosten in rekening als er sprake is van gedeeltelijke aansprakelijkheid.

We nemen u werk uit handen 

We helpen u met een snelle en goede oplossing voor uw letselschade, zodat u zo snel mogelijk uw normale leven weer kunt oppakken. Wij zorgen voor de afhandeling van uw letselschadezaak en onderhouden het contact met de medisch adviseur en de verzekeraar van de wederpartij. U kunt zich volledig concentreren op uw herstel.

We zorgen dat u krijgt waar u recht op heeft
We doen waar we goed in zijn: aan de hand van ons unieke 4-stappenplan, dat we al sinds 1995 met veel succes gebruiken, zorgen we dat al uw financiële schade wordt vergoed. Naast smartengeld heeft u als slachtoffer recht op compensatie van alle kosten die zonder het ongeval niet gemaakt zouden zijn. Zoals reiskosten naar uw arts en therapeut, medicijnen, hulp in de huishouding, inkomensschade, aanpassingen aan uw woning etc.

We behandelen u zoals we zelf behandeld willen worden  

Letselschade is mensenwerk. Het is belangrijk dat er een klik is tussen u en uw belangenbehartiger en dat u vertrouwen heeft in de aanpak. Een vrijblijvende kennismaking vooraf bij u thuis vinden wij daarom heel normaal. Tijdens de afhandeling van uw letselschadezaak houden we u persoonlijk volledig op de hoogte van de stappen die worden gezet. U kunt uw dossier ook op elk moment online inzien. We zijn telefonisch goed bereikbaar en reageren snel op mails en brieven.

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismaking of leg uw zaak aan ons voor. U krijgt zo spoedig mogelijk en binnen 24 uur een inhoudelijke reactie.

We helpen u graag!

Ard, Marianne, Edward en Annet van Ard Korevaar Personenschade

Postbus 21, 2860 AA Bergambacht

Postbus 21, 2860 AA Bergambacht