Boomkamp Zwarts

[wpseo_breadcrumb]

schermafbeelding-2015-12-16-om-17-24-25-1024x348

Schade is vreselijk. Om maar niet te spreken over lichamelijk letsel. Wij bieden een luisterend oor en een krachtige (gratis) aanpak. U kunt vertrouwen op ervaren handen. Doel? De beste afwikkeling van uw schadeclaim…

Wie zijn wij?

Mr. Floor Beekman-Boomkamp (NIVRE register-expert personenschade) en de heer Zwarts (expert personenschade) hebben in maart 2011 Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten opgericht. Zij worden daarbij ondersteund door mr. Vivian van der Linde, Carien van Bambost-Bos en Anne Oude Hesselink-Bovenmars.

Onze werkwijze…
Wanneer u contact met ons opneemt, komen we geheel vrijblijvend bij u op bezoek om met u de mogelijkheden door te nemen die wij zien om u van dienst te kunnen zijn. Uiteraard mag u ook bij ons op kantoor komen. Wanneer uw zaak haalbaar lijkt en u besluit ons in te  schakelen, zullen wij samen met u een plan van aanpak maken voor de verdere behandeling van uw zaak. 

Wij kunnen de schadeveroorzaker voor u aansprakelijk stellen en de onderhandelingen en correspondentie met de aansprakelijke partij of diens verzekeringsmaatschappij voor u verzorgen. Tevens kunnen we ervoor zorgen dat de benodigde (medische) informatie wordt verkregen en dat, wanneer daar aanleiding toe bestaat, externe deskundigen worden ingeschakeld.

Tijdens het hele schaderegelingsproces streven we naar begeleiding en hulp die volledig is afgestemd op uw individuele wensen. Onze werkzaamheden hangen derhalve nauw samen met uw persoonlijke situatie. Uiteraard blijft u van al onze activiteiten op de hoogte en doen wij niets zonder uw instemming.

Gratis hulp…
De door ons kantoor te maken kosten moeten door de aansprakelijke partij worden vergoed. Onze rechtsbijstand kost u dus niets. Dit is in de wet (artikel 6:96 lid 2) vastgelegd.

Waarom zou ik Boomkamp & Zwarts Letselschade specialisten inschakelen? 

Wij zijn van mening dat slachtoffers recht hebben op de beste begeleiding en ondersteuning. Daarom gaan wij tot het uiterste om hun belangen optimaal te behartigen. Wij houden ervan om alles tot in de puntjes uit te zoeken, te analyseren en te communiceren. Dit zodat zoveel mogelijk zorgen worden weggenomen en onze cliënt zich volledig kan richten op zijn/haar herstel.

 Wilt u weten of uw claim voor vergoeding in aanmerking komt, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op..

Keulenstraat 8L, Deventer

schermafbeelding-2015-12-16-om-17-16-10