Care Letselschade BV

[wpseo_breadcrumb]

Landelijke dekking
In het midden van het land, in het mooie ‘Land van Maas & Waal’ ligt Beneden-Leeuwen, waar Care Letselschade B.V. kantoor houdt. Vanuit dit kantoor helpen wij hoofdzakelijk cliënten uit de regio Arnhem – Nijmegen – Den Bosch – Utrecht en incidenteel ook daar buiten. Care Letselschade is een laagdrempelig kantoor waar persoonlijk contact, betrokkenheid én een gedegen advies op maat hoog in het vaandel staan. 

Wie wij zijn?
Ruben van den Berg en Ramon Schuijers, beiden expert personenschade met ieder ruim 20 jaren ervaring in de behandeling van letselschaden, hebben uiteraard alle relevante opleidingen op dit vakgebied succesvol doorlopen. Tevens is Ramon tot 2019 ingeschreven geweest bij het NIVRE (Stichting Nederlands Instituut van Register-Experts). Deze experts worden ondersteund door Sanne van Wamel LLB en Sandra Schuijers. Sanne studeert na het afronden van haar studie rechten aan de Hogeschool nu rechten aan de Radboud Universiteit in Nijmegen. Extern werken wij nauw samen met een letselschade-advocaat (LSA) in het geval er een gerechtelijek procedure dient te worden opgestart. Kortom,  u bent er dus van verzekerd dat uw claim bij ons in goede handen is.

Wat kunnen wij voor u betekenen?
De ervaren specialisten van Care Letselschade begeleiden u in het totale letselschadetraject, waardoor u alle ruimte krijgt om u te richten op uw herstel en/of een rouwproces. Of u nou letsel heeft opgelopen door een verkeersongeluk, een ongeval op de werkvloer of tijdens de uitoefening van uw werkzaamheden óf een ander vervelend voorval, wij staan u graag bij. Ook uw werkgever kan op ons rekenen bij het verhalen van zijn schade, indien u noodgedwongen uit het arbeidsproces bent geraakt.

Second opinion
Als uw zaak al in behandeling is bij een andere belangenbehartiger, dan kan het zijn dat u twijfels heeft over de aanpak of de voorgestelde (eind-)regeling. Wij adviseren u dan bij ons een second opinion aan te vragen. Graag nemen wij vrijblijvend uw volledige dossier door, waarna wij u een deskundig en helder advies geven.

U betaalt ons niets!
In de Nederlandse wet is geregeld dat de redelijke kosten van juridische bijstand betaald moeten worden door de aansprakelijke partij. De nota gaat dan ook rechtstreeks naar deze aansprakelijke partij, in de meeste gevallen een verzekeringsmaatschappij. Onze dienstverlening kost u dus gegarandeerd niets! Dat is een geruststellende zekerheid.

Recensies

Om een beter beeld te krijgen van onze dienstverlening kunt u ook eens kijken bij de reviews op onze site www.careletsel.nl of bij de recensies en aanbevelingen op onze facebook-pagina https://www.facebook.com/careletselschade. Dan ziet u wat voormalig cliënten van onze dienstverlening vinden.  

En nu?
Neem contact met ons op via 0487 – 597850 of info@careletsel.nl ! Wij maken vervolgens een afspraak met u voor een persoonlijk gesprek. Dit kan bij u thuis of bij ons op kantoor, net waar uw voorkeur naar uitgaat. Wij bespreken dan de toedracht van het ongeval, de mogelijkheden bij het verhalen van uw letselschade, maar ook het traject met de medisch adviseur, de thuis- en/of arbeidssituatie en uiteraard uw schade.

Wij zijn u graag van dienst!

Zandstraat 71, 6658 CN Beneden-Leeuwen, Nederland

Bezoek- en postadres:

Zandstraat 71
6658 CN  BENEDEN-LEEUWEN

Telefoon: 0487 – 59 78 50

Web: www.careletsel.nl
Mail: info@careletsel.nl

schermafbeelding-2015-11-25-om-12-24-26-766x1024

Ramon Schuijers

mail-bijlage-3

Ruben van den Berg