De Peel Letselschade Advocaten

[wpseo_breadcrumb]

Wie wij zijn?

De Peel Letselschade Advocaten is opgericht door Bob Leemhuis en Faro Sobczak, een Brabantse en een Limburgse letselschadeadvocaat.

Na gewerkt te hebben bij advocatenkantoren in Amsterdam, Utrecht en Eindhoven, hebben Bob Leemhuis en Faro Sobczak zich gevestigd aan het Stationsplein in Weert.

Vanuit Weert behartigen zij de belangen van letselschade slachtoffers uit de regio Limburg en Brabant.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Bent u slachtoffer van een verkeersongeluk, arbeidsongeval, medische fout of mishandeling? Wij helpen u graag verder en geven kosteloos advies over het verkrijgen van schadevergoeding.

Second opinion

Het komt steeds vaker voor dat slachtoffers van letselschade twijfelen over de wijze waarop hun zaak wordt behandeld, omdat weinig schot in de zaak zit en de huidige belangenbehartiger bijvoorbeeld slecht bereikbaar is.

De advocaten van De Peel Letselschade betreuren deze gang van zaken en raden u aan spoedig een second opinion te vragen om u gerust te stellen dat de huidige koers de juiste is of om uw zaak nog de juiste richting in te kunnen sturen voordat het te laat is.

Graag nemen wij  geheel vrijblijvend uw dossier door, waarna wij u een helder advies geven.

U betaalt ons niets!

In de vervelende situatie waarin u ongevraagd bent komen te verkeren willen wij u niet opzadelen met kosten voor rechtshulp. Wij dienen onze rekening daarom in bij de aansprakelijke partij (of diens verzekeraar). Onze hulp kost u om die reden niets!

Hoe nu verder?

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor gratis advies!

De Peel Letselschade Advocaten

Tekst
De Peel Letselschade Advocaten
mr. B. Leemhuis, advocaat
mr. dr. F. Sobczak, advocaat
Stationsplein 8, 6001 CH Weert
Tel: 0495-755958
Email: info@dp-advocaten.nl
Website: www.dp-advocaten.nl