Dits Letselschade

[wpseo_breadcrumb]

Bent u betrokken geweest bij een ongeval? Heeft u letsel opgelopen?

Letselschade is de materiële en immateriële schade die een slachtoffer ondervindt door een ongeval, verkeersongeval, bedrijfsongeval, medische fout of geweldsmisdrijf. Iedereen die te maken krijgt met letsel krijgt ook te maken onzekerheden en vragen. Vragen over uw herstel maar ook over de toekomst. Herstelt u volledig of moet u rekening houden met blijvende beperkingen? Kunt u straks gewoon blijven werken, sporten of andere bezigheden uitoefenen? Alles wat eerst als gewoon werd beschouwd wordt nu opeens onzeker. Dit brengt veel onzekerheid met zich mee, niet alleen voor uzelf maar ook voor uw naaste familieleden. Juist die onzekerheden en vragen kunnen uw herstel in de weg staan.

Wie helpt u verder?

Dits Letselschade is de belangenbehartiger die u bijstaat nadat u als gevolg van een verkeersongeval of bedrijfsongeval letsel heeft opgelopen. Na een ongeval komt u terecht in een wereld waarvan u de regels niet kent. Artsen, therapeuten, bedrijfsarts, uwv, werkgever, verzekeraar, expert, medisch  adviseurs, arbeidsdeskundigen zijn allemaal partijen die in beeld komen. Zij spelen een rol in uw dossier met een eigen belang. Dits Letselschade is ervaren, deskundig, persoonlijk betrokken en heeft oog voor uw belang.  Wij ontzorgen en staan u bij met raad en daad zodat u kunt werken aan uw herstel.

Wat kost deze hulp mij?

Onze hulp kost u niets. Veel mensen weten niet dat een slachtoffer van een ongeval wettelijk recht heeft op een belangenbehartiger. Onze hulp is voor u kosteloos, de kosten worden vergoed door de aansprakelijke partij. Ook kunt u bij ons kosteloos om een second opinion vragen wanneer u zaak wordt behandeld door een rechtsbijstandsverzekeraar.

Waar kunt u ons vinden?

Dits Letselschade helpt niet alleen slachtoffers in de regio maar werkt landelijk. Wij zijn van mening dat naast deskundigheid ook betrokkenheid en persoonlijk contact van groot belang is. Ongeacht uw woonplaats zullen wij, afhankelijk van de behoefte, u ook regelmatig persoonlijk bezoeken.

Blauwstraat 3 , 4651 GA Steenbergen

Dits Letselschade

Postadres
Postbus 141
4650 AC Steenbergen

Bezoekadres

Blauwstraat 3

4651 GA Steenbergen

telefoon 0167-500899

e-mail info@ditsletselschade.nl

gijsproostfotografie-dits-_gpf0500-e1454576831370