Fidelis Letselschade

[wpseo_breadcrumb]

Fidelis Letselschade

Is u een ongeval overkomen en heeft u daarbij letsel opgelopen? Dan kunnen wij u helpen. Wij staan overal in Nederland en volledig gratis tot uw dienst. Laat ons uw zorgen wegnemen. Wij regelen waar u recht op heeft.

Wie zijn wij

Fidelis is een jong letselschadebureau opgericht door ervaren letselschade-expert Dick Guit. Met meer dan vijfentwintig jaar ervaring aan zowel de zijde van ongevalsslachtoffers als die van verzekeraars, weet Dick precies hoe hij ervoor kan zorgen dat u als cliënt de schadevergoeding krijgt waar u recht op heeft. Daarbij wordt hij ondersteund door medevennoot Anita Ploeg en schadebehandelaar Nordin Guit.

Onze belangrijkste kernwaarde is de persoonlijke benadering die wij u garanderen. Fidelis neemt voor u uitgebreid de tijd om kennis te maken en de schade in kaart de brengen. Daarvoor komen wij bij u op bezoek, waar in Nederland u ook bent. Hoe betrokken wij zijn bij uw zaak, zo krachtig treden wij namens u op tegen uw tegenpartij. Onze expert zal zich altijd volledig inzetten om er voor u zo veel mogelijk uit te halen.

Altijd en overal gratis

Onze hulp is voor u als cliënt altijd volledig gratis. De buitengerechtelijke hulp die wij bieden is onderdeel van uw schade. Dat is zelfs wettelijk bepaald. Onze nota gaat rechtstreeks naar (de verzekeraar van) uw tegenpartij. Uw uiteindelijke schadevergoeding gaat volledig naar u.

Ons kantoor staat in Assen, maar wij bieden onze diensten aan binnen heel Nederland. Of u nu in Leeuwarden, Den Haag of Maastricht woont.

Hoe het werkt

Zodra u contact met ons opneemt hebben wij direct een intakegesprek of maken daarvoor een afspraak. Mochten wij na het gesprek genoeg mogelijkheden zien om uw schade te verhalen, dan nemen we uw zaak aan. Vervolgens probeert Fidelis ervoor te zorgen dat (de verzekeraar van) uw tegenpartij de aansprakelijkheid voor uw ongeval erkent.
Is dat gebeurd, dan komen we op afspraak bij u op bezoek voor een volledig overzicht van uw letsel en de schade die voortkomt uit het ongeval. Zodra Fidelis dat in kaart heeft gebracht, beginnen de onderhandelingen met uw tegenpartij over de uiteindelijke hoogte van uw schadevergoeding.
Vanzelfsprekend gebeurt dit alles in nauw contact met u; niets wordt beklonken zonder dat eerst met u te overleggen.

Voorbeelden van ongevallen waarvoor u ons kunt inschakelen: 

  • Verkeersongeval
  • Bedrijfsongeval
  • Ongeval in gezinsverband
  • Ongeval met een dier
  • Medische fout
  • Verkeersongeval met onbekende veroorzaker

Neem gerust geheel vrijblijvend contact met ons op voor persoonlijk en professioneel advies over uw letselschade.

Nijlandstraat 135, Assen
Nederland

Bezoekadres

Doctor Nassaulaan 10
9401HK, Assen

Postadres:

Postbus 276
9400 AG Assen

Telefoon: 0592-769137

Web: www.fidelisletselschade.nl
Mail: fidelis@iletsel.nl