Groenewegen Juristen & Mediators

[wpseo_breadcrumb]

Letselschade op zich, is al leed genoeg

Het zal u maar overkomen, een ongeval. Uw wereld staat op zijn kop en u moet zich ineens met andere zaken bezig houden dan u zou willen. Als u bij een ongeval gewond raakt en schade oploopt is volgens art 6:95 BW(verplichting tot schade-vergoeding), wilt u vanzelfsprekend deze schade vergoed krijgen. U denkt natuurlijk over langlopende procedures en verzekeraars die niet willen vergoeden of die zolang mogelijk de zaak traineren. Maar als u net betrokken bent geraakt bij een ongeval, weet u vaak niet wat er nu precies boven uw hoofd hangt. Wij van Stichting Groenewegen Juristen & Mediators kunnen u hierbij helpen.

Vaak wordt aangegeven dat iedere zaak uniek is en dat vooraf niet aan te geven is hoe het proces zal verlopen. Op zich is het waar dat iedere zaak op zichzelf staat, maar dat wil niet zeggen dat er geen rode draad is aan te geven.

Oprichter van Groenewegen Juristen & mediators is de heer Jeroen Groenewegen (Rotterdam, 1970). De heer Groenewegen heeft in de loop der jaren zijn sporen verdiend als jurist, counselor en register mediator. Daarnaast is hij op de hoogte van psychologisch en forensisch sociaal werk.

Vanuit zijn kantoor aan de Sportlaan 77 te Rotterdam, zal uw dossier in goede handen zijn.

           

Groenewegen Juristen & Mediators

 

Sportlaan 77 Rotterdam

 

Dhr. J. Groenewegen

Postadres:  Beukelsweg 45B – 01, 3022 GD Rotterdam

Kantooradres: Sportlaan 77, 3078 WR Rotterdam

Telefoon: 010 -2268795