RN Letselschade

[wpseo_breadcrumb]

Wie zijn wij?

RN Letselschade is een ervaren en snelgroeiend letselschadebureau. Personen die te maken krijgen met letselschade als gevolg van verkeersongevallen of bedrijfsongevallen zijn bij ons op de goede plek. U mag vertrouwen op onze deskundigheid en ervaring. Daarnaast zijn onze diensten zijn voor u geheel kosteloos. We verhalen de kosten altijd op de verzekeraar van de tegenpartij

Hoe helpen wij u?

Het traject begint altijd met het melden van de schade. U kunt hiervoor contact met ons opnemen door de schade online te melden of door ons te bellen of te mailen. Een van onze letsel specialisten luistert naar uw verhaal of neemt contact met u op. Er wordt dan een afspraak ingepland zodat we de situatie goed in kaart kunnen brengen. U mag hiervoor op ons kantoor in Amsterdam komen, maar wij kunnen ook zeker bij u op locatie komen. Vindt u het prettiger om de intake telefonisch te doen, dan is dat ook mogelijk. Wij horen graag zo uitgebreid mogelijk hoe het ongeval heeft plaatsgevonden. Hoe meer informatie we hebben, hoe beter. Natuurlijk krijgt u meteen van ons alle informatie die u nodig heeft. De letsel expert waarmee u de intake doet, is de contactpersoon die tijdens het hele traject al uw vragen beantwoordt. Wij streven altijd naar zo kort mogelijke lijnen. Een contactpersoon werkt voor beide partijen het prettigst.

Korte lijnen en een strakke aanpak

We houden van korte lijnen en een strakke aanpak tijdens het letselschade traject. Wij vinden het belangrijk om u tijdig op de hoogte te brengen van nieuwe informatie. Daar mag u dus zeker op vertrouwen. Heeft u zelf vragen, dan staan we absoluut voor u klaar. Zowel telefonisch als per mail zijn we goed te bereiken. Na de intake gaan wij aan het werk om de tegenpartij aansprakelijk te stellen. Hoewel wij meteen aan de slag gaan, is er tijdens dit traject veel geduld nodig. Wat we wel direct voor u regelen, is het aanvragen van een voorschot op de schadevergoeding. De kans is namelijk groot dat u meteen na het letsel extra kosten heeft.