Sterk Letselschade

[wpseo_breadcrumb]

STERK Letselschade

Een ongeval overkomen is al erg genoeg. Wanneer u ook nog door een ongeval letsel heeft dan kunnen wij u gratis bijstaan om uw zorgen uit handen te nemen, zodat u zich volledig kan richten op het belangrijkste, namelijk uw herstel!

Wat wij doen

De Letselschadespecialist van STERK Letselschade zal zich tot het uiterste inzetten om voor u de maximale financiële vergoeding te realiseren. STERK Letselschade is u graag van dienst. Communicatie met verzekeraar afhandeling en de discussies met verzekeraar doen wij voor u, zodat u daar geen omkijken meer naar heeft.

Gratis juridische bijstand

Wij werken uitsluitend aan de slachtofferzijde en zijn hierbij volledig onafhankelijk. Ons netwerk zorgt altijd voor een specialist bij u in de buurt. De advocaten en experts die door ons geselecteerd zijn werken uitsluitend voor slachtoffers of gedupeerden en pertinent NIET voor verzekeringsmaatschappijen.

__________________________________________________________________________________

Hoe werkt het

Het schadetraject bestaat praktisch uit de volgende stappen:

1. Intake
Na het eerste telefoongesprek volgt een intakegesprek, bij u thuis of bij ons op kantoor. Tijdens dit gesprek zullen wij uw persoonlijke situatie zorgvuldig doornemen zodat de schadecomponenten optimaal in kaart kunnen worden gebracht. Uiteraard, staan uw wensen en behoeften centraal.

2. Aansprakelijkstelling
De aansprakelijke partij, meestal diens aansprakelijkheidsverzekeraar, wordt door ons aansprakelijk gesteld. Ook gaan we op zoek naar maatwerkoplossingen voor de beperkingen waar u tijdelijk of blijvend tegenaan loopt.

3. Schade-inventarisatie en voorschot
We inventariseren al uw huidige en toekomstige schade. De vorderingen met betrekking tot uw herstel worden door ons goed in de gaten gehouden. Wanneer de aansprakelijkheid door de tegenpartij is erkend, zal deze worden verzocht een voorschot op de schade uit te keren. Dit om de kosten te dekken die u gedurende de herstelperiode gemaakt heeft. Vervolgens wordt er met de tegenpartij overlegd en zo nodig onderhandeld over de totale schade-uitkering. Wij houden u goed op de hoogte van de ontwikkelingen en besprekingen.

4. Afwikkeling
Op het moment dat u geen klachten meer heeft, of uw blijvend letsel stabiel is, zal uw letselschadezaak zo spoedig mogelijk worden afgewikkeld. Als de tegenpartij niet bereid is om uw schade geheel te vergoeden, dan schakelen wij desnoods een aan ons gelieerde advocatenkantoren in om juridische stappen te ondernemen. De kosten van dit traject vorderen wij eveneens op de tegenpartij.

Ook een kosteloze dossier check en second-opinion door een onafhankelijke letselschade expert is mogelijk en u weet snel of u op de goede weg zit.

__________________________________________________________________________________

Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op voor een intake op de volgende telefoonnummers: 020-3690165 en 06-634133695.

Sterk Letselschade

Naritaweg 127, postcode 1043 BS Amsterdam

Naritaweg 127,

1043 BS Amsterdam

E-mail: info@sterkletselschade.nl

Tel. 020-3690165

Mobiel. 06-634133695