Trias Legal

[wpseo_breadcrumb]

 

Uw schadeclaim

LETSELSCHADE OPGELOPEN?

Onverwachts kunt u het slachtoffer zijn geworden van een ongeval, waardoor u letselschade heeft opgelopen. Dit heeft vaak nadelige gevolgen voor u en uw gezin. U bent niet meer in staat om te werken, en dient meestal ook (hoge) kosten te maken voor uw herstel. Naast financiële schade kan men ook lijden aan emotionele schade. Volgens de wet is de aansprakelijke partij (vaak is dat de verzekeraar van de tegenpartij) verplicht uw schade te vergoeden. In de praktijk is het echter niet eenvoudig om uw schadevergoeding te ontvangen. Recht hebben is wat anders dan recht krijgen. Wij zorgen ervoor dat u uw recht krijgt!

Trias Legal is een gerenommeerd legal kantoor waarbij u als cliënt altijd centraal staat. Onze deskundige advocaten en juristen beschikken over een ruime ervaring en expertise. Door het leveren van maatwerk hebben wij succesvolle prestaties geleverd. Zorgeloos herstel is uw hoogste prioriteit. Wij zorgen voor een maximale output van uw schadeclaim.

Neem gerust contact met ons op voor een gratis intakegesprek op kantoor, bij u thuis of op een andere gewenste locatie. In het gesprek kunnen onze letselschadespecialisten de impact van het ongeval en de schadeposten in kaart brengen. U krijgt onbeperkt juridisch advies en informatie over uw recht op materiële en immateriële schade. Het is wettelijk bepaald dat de kosten voor het inschakelen van juridisch hulp bij letselschade te verhalen is op de veroorzaker van het ongeval. Wij verhalen GRATIS uw schade op de aansprakelijke partij of diens verzekeraar.

Onze letselschadespecialisten zijn actief door heel Nederland. Neem contact op met Trias Legal voor een gratis afspraak en advies.

Airportplein 22, 3045 AP Rotterdam

Airportplein 22, 3045 AP Rotterdam
Hoofdkantoor:
Trias Legal
Airportplein 22

3045 AP Rotterdam

t: 010 – 799 70 40
f: 010 – 799 70 01
e: letsel@triaslegal.nl
w: www.triaslegal.nl